h

Koffie, Cake & WMO - deel 3

26 november 2017

Koffie, Cake & WMO - deel 3

Foto: Jan Breur

Een derde bijeenkomst over koffie, cake en WMO, is dat wel nodig?

Zeker wel! Daarom waren we vanmiddag in de Eglantier aanwezig, om weer over de WMO te praten, vragen te laten stellen; benieuwd naar de vragen van de mensen die zouden komen.

Het is altijd maar weer de vraag hoeveel mensen op de bijeenkomst afkomen! Er waren weer veel uitnodigingen huis aan huis bezorgd, een krantenbericht doorgestuurd naar de Rijnpost en de Veenendaalse krant, bovendien werd de uitnodiging ook via sociale media verspreid! Deze middag mochten we ook weer een leuke club mensen verwelkomen.

Yolande de Meer gaf een inleiding over haar 18 maanden durende zoektocht naar hulp (als ervaringsdeskundige). Om nu de zelfde zoektocht te voorkomen voor velen, worden deze bijeenkomsten door haar georganiseerd, met ondersteuning van de SP.

Ook deze keer kwamen er weer diverse verhalen naar voren. Vragen over het vervoer in Veenendaal: waar moet ik zijn? Vragen over de hulp in de huishouding, en wat je ervoor moet betalen... Allemaal vragen die we verzamelen en kunnen voorleggen aan de fractie, die weer overlegt met bestuur en gemeente. Via hen komt dit dan weer bij Mevr. Overduin terecht, die eindeverantwoordelijk is.

Foto: Koffie, Cake & WMO

Een volgende bijeenkomst wordt gepland in de 2e helft van Januari 2018; december is immers een drukke maand voor velen!

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier