h

Blog Toke van de Rovaart

28 december 2017

Vredesmars 2017

Foto: SP Veenendaal

De nodige voorbereidingen zijn getroffen, uitnodigingen per post en e-mails verstuurd, van één maatschappelijke instantie (Veteranencontact) antwoord gehad, met een positieve reactie! De Vredesvlag verstevigd, de potjes, waxinelichtjes en aanstekers bij elkaar gezocht, teksten van gedichten bij elkaar in de tas gestopt, en een grote stapel met flyers om uit te delen aan het publiek!

Lees verder
23 december 2017

Vanaf de Tribune; Afl. 16 Donderdag 21 december 2017

Een tjokvolle tribune op de laatste raadsvergadering van 2017. Er stonden dan ook wel heel belangrijke onderwerpen op  de agenda!

Lees verder
5 december 2017

Regioconferentie, 2 december 2017

Afgelopen zaterdag was de regioconferentie voor de regio's Utrecht en Flevoland, in de Moed in Amersfoort. Baukje, Sietse en ik (Toke) gingen bijtijds die kant op; wat was het koud onderweg!

Lees verder
26 november 2017

Koffie, Cake & WMO - deel 3

Foto: Jan Breur

Een derde bijeenkomst over koffie, cake en WMO, is dat wel nodig?

Zeker wel! Daarom waren we vanmiddag in de Eglantier aanwezig, om weer over de WMO te praten, vragen te laten stellen; benieuwd naar de vragen van de mensen die zouden komen.

Lees verder
21 november 2017

Koffie, Cake & WMO; 2e bijeenkomst

Zaterdag was de intocht van de Goedheiligman, maar ook weer een bijeenkomst over de WMO; een veel besproken onderwerp binnen de SP. Tijdens onze huis aan huis bezoeken in Veenendaal,gesprekken op straat met het uitdelen van de flyers, horen we genoeg van de mensen met hun problemen! Daarom organiseert de SP in verschillende centrale ruimtes in Veenendaal WMO bijeenkomsten - en ondersteunen we anderen als zij bijeenkomsten organiseren.

Foto: Koffie, Cake & WMO
Lees verder
29 oktober 2017

Vanaf de Tribune; Afl. 15 Stoepkrijt en andere (e)moties

Een spannende avond weer, met als onderwerpen:
Visie op de toekomst 2040, de begroting waarbij geld gereserveerd moet worden voor het stadsstrand, en het is heus: Moet het verbod op stoepkrijten verwijderd worden uit de APV?

Lees verder
27 september 2017

Bewonersavond SamSam 2017

Foto: Jan Breur

Het heeft even geduurd, maar de ronde die we eerder dit jaar door wijk Molenbrug hebben gehouden, werd vrijdag eindelijk afgesloten met een wijkavond.

Lees verder
25 september 2017

Drukke weken voor de SP

Foto: SP

Dat de SP Veenendaal op plaatselijk gebied druk is, is algemeen bekend! Ik mocht  deze week de landelijke SP 2 dagen ondersteunen in Utrecht op de 50+ beurs!

Wat er te doen valt op deze dagen?

Lees verder
24 september 2017

Internationale dag van de Vrede 2017

Vergunning/melding aangevraagd bij de Gemeente, Vredesvlag aan de latten bevestigd, in afgelopen weken/maanden waren er door vele helpende handen glazen potten ingezameld, de laatste waxine lichtjes gekocht, aanstekers niet te vergeten, en een vredeswens besteld.

Lees verder
13 september 2017

PechaKucha (geroezemoes)

Vrijdag 8 september, een avond over het stadshart.

Nu kwam ik te weten wat PechaKucha betekende, namelijk geroezemoes. Dus, praten, ideeën opdoen aan de hand van een onderwerp; in dit geval het stadshart!

Lees verder

Pagina's

U bent hier