h

Op pad: bewoners-enquête Franse Gat

28 januari 2018

Op pad: bewoners-enquête Franse Gat

Terwijl de 5 kandidaten voor de Gemeenteraadsverkiezingen hun dag hadden op het Gemeentehuis, verzamelde een andere groep zich bij de Aldi in het Franse Gat. Daar werden vandaag de enquête-formulieren opgehaald, die in de afgelopen week door Baukje en mij (Toke) huis aan huis waren bezorgd.

Vandaag waren daarvoor aanwezig: Een dame van de KaVeBo groep, Ria en Cor, Baukje en Toke, Chantal (die vandaag haar vuurdoop kreeg), en de heren Ahmed en Bacherki die ook van de partij waren.

Chantal en ik gingen de Klaas Katerstraat af.

Een gezellig contact met de mensen die thuis waren, buurvrouwen die elkaar de enquête hadden gegeven, omdat ze niet thuis waren vandaag, bij een ander stak de enquête uit de brievenbus, anderen hadden de enquête al bij de op de brief vermelde adressen in de brievenbus gedaan.

We waren net met de laatste adressen bezig toen we een berichtje kregen waar we bleven. De rest van de club zat al op ons te wachten bij Snackpalace Zuid, een snackbar waar we warm konden worden met een kop koffie/thee, en voor de liefhebbers een patatje/kroket. Er werd nagepraat en een foto gemaakt. Chantal, ons nieuwe, enthousiaste lid, hielp ons goed met het formuleren van onze doelstellingen - waarom SP de beste keus is bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Foto: Baukje Hiemstra

Baukje kwam ook nog met de mededeling dat ze geïnformeerd had naar de cursus 'Heel de Mens', die binnenkort in Veenendaal gegeven zal worden; na de verkiezingen. Baukje zal de mensen hier over verder informeren.

Buiten werden we nog als groep op de foto gezet, met veel plezier, zodat de uitspraak van een omstander weer helemaal uitkwam:
De SP staat ook voor Samen Plezier.

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier