h

Onderwijsstaking 2020

29 januari 2020

Onderwijsstaking 2020

Foto: SP Veenendaal

De acties in het onderwijs gaan door! Het gaat niet alleen om een hoger salaris, maar ook om structurele veranderingen, lagere werkdruk, kleinere klassen!

Vanuit het landelijk kwam er een oproep, Baukje stuurde er een mail achteraan, zondag even nadenken, maandag een oproep van Baukje, wat doen we er mee?

Deelnemende scholen werden opgezocht in de stakingslijst, op de een of andere manier deden verschillende scholen mee! De verdeling werd snel gemaakt; de voorzitter sloeg meerdere doosjes chocolaadjes in, de drukker werd aan het werk gezet, en om 17.00 uur kwam de voorzitter het drukwerk ophalen voor de andere verspreiders. Het werd een haastklus, want dinsdag moest alles zoveel mogelijk  rondgebracht worden! 

’s Middags ging ik zelf op pad, de weergoden waren mij goed gezind, zo fietste ik richting Dragonder voor 3 scholen (De Windroos, Het Erf, en de Vuurvlinder- thuis even een stop maken en dan de laatste 2 naar het PWA park en de Juliana van Stolbergschool even bezoeken!
De chocolaadjes en de flyers werden dankbaar in ontvangst genomen, er werden herinneringen aan een van de eerste bezoekjes opgehaald, (de taart), de plannen werden ontvouwd!
Van de school blijft wel open, we doen dit keer wel(weer) mee, we gaan ervoor!

Succes op 30 & 31 januari mensen!!

Foto: SP Veenendaal

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier