h

Pensioen; iets voor later?

29 november 2021

Pensioen; iets voor later?

Foto: SP

Als lid van het (landelijke) belteam van de SP, mocht ik met een enthousiast clubje mensen bellen voor een pensioenbijeenkomst in Maastricht. Dat werd spannend, want de bijeenkomst was op vrijdag 26 november...
... de avond van de Persconferentie van de Premier en Hugo de Jonge!

Na 2 weken bellen hebben we via de Beltool 27 personen weten te bereiken die op deze avond aanwezig konden zijn! Via de App kregen we later op de avond nog mooie foto’s toegestuurd; alles volgens de toen geldende regels. Er werd eerder begonnen om op tijd klaar te zijn, en de bekende 1.5 meter werd in acht genomen!

Foto: SP Veenendaal
Zaterdag waren Ary-Jan en ik in Veenendaal aan de beurt. Onder de beschutting van de Van Kreelpoort werd de aangepaste tafel neergezet waarop een doos waar de Pensioenkranten inzaten, om evt. door gegadigden er zelf een te pakken. Op een andere manier  konden we met gestrekte arm een krant aanbieden!

De op en aanmerkingen van de mensen varieerden van : ik ben al met pensioen, ik ben er nog niet aan toe, ik heb het al helemaal voor elkaar, ik moet nog even wachten!

Foto: SP Veenendaal

De meeste ouderen die we spraken wisten al dat hun pensioen niet geïndexeerd was/werd. Van een andere voorbijganger hoorde ik dat hij van 600euro in de maand moest rondkomen! Hij had helaas geen tijd om even verder te praten, anders was ik even wat langer met hem in gesprek gebleven.

Na een koud uurtje liepen we in een flinke pas richting de Hema, om ons daar aan een warme beker chocolademelk (met slagroom) op te warmen, om daarna ieder onze weg weer te gaan!

Foto: SP Veenendaal

Via de landelijke website SP.nl/pensioen is meer informatie te verkrijgen!

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier