h

12 mei: Dag van de Zorg 2023

15 mei 2023

12 mei: Dag van de Zorg 2023

Foto: Marianne van den Berg

Of de zon wist, dat de mensen in de zorg wel een zonnetje konden gebruiken, togen Marianne en ik (Toke) op pad met iets lekkers voor de zorg! Wat boften we na zoveel regen van de laatste paar dagen!

Het eerst gingen we richting de Meent. Dat was even zoeken en vragen, want de Grote Beer lag op de schop! Binnen gekomen bij de Meent was het even zoeken naar de juiste persoon, een vrijwilliger, en iemand om een foto te maken, geweldig!
Na een klein passend woordje werd de doos in ontvangst genomen, en werd even gezegd hoe we weer de deur uit mochten.

Foto: Marianne van den Berg

Op naar de volgende locatie, de Koekoek aan de Nieuwe Weg. Daar hadden we juist weer een probleem om binnen te komen. Na 3 x een poging te hebben ondernomen, liepen we maar met iemand mee.
Aan het einde van de gang, door de recreatiezaal heen vonden we eindelijk een persoon die het wel in ontvangst wilde nemen. Gezellig allemaal in de recreatieruimte!

Foto: Marianne van den Berg

Nu was het richting Prins Bernardlaan, naar het Boveneind. Daar was het zoeken naar het juiste gebouw. We werden door een vrijwilligster heel vriendelijk ontvangen, die haalde de locatiemanager erbij, dat duurde even, zodat we de gelegenheid hadden om ons heen te kijken. Hier was de ruimte versierd en was er een feestavond voor alle medewerkenden! Onder het genot van een kopje koffie en thee duurde het niet zo lang meer voor de betreffende persoon kwam; die wist nog te vertellen dat we een paar jaar geleden ook geweest waren!

Foto: Marianne van den Berg

Toen de koffie/thee op was ging onze laatste rit richting de Engelenburg.
Daar nam de vrijwilliger de doos in ontvangst, deze zag er een beetje zorgelijk uit, omdat de zorg het niet zo makkelijk heeft!

Gelukkig was Ary Jan in de mogelijkheid om even naar Rhenen te gaan, want ook daar is een verzorgingshuis dat ons nauw aan het hart gaat: de Tollenkamp! Zo zijn de dozen met wat lekkers in de vorm van een HART weer op de goede plaats terecht gekomen!

Foto: Marianne van den Berg

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier