h

SP bedankt Veenendalers voor handtekening

18 januari 2016

SP bedankt Veenendalers voor handtekening

Foto: SP Veenendaal

SP-afdeling Veenendaal heeft het afgelopen weekeinde sponsjes uitgedeeld in 't Dorp en op het Bruïneplein. Dit, als bedankje voor de vele handtekeningen die de partij heeft gekregen tijdens de actie 'Oormerk Zorggeld'.

Op plaatsen waar de SP huis aan huis handtekeningen heeft verzameld, heeft men al eerder een kaartje in de bus ontvangen als dank.

Het afgelopen jaar is er geld wat voor de zorg bedoeld was, gebruikt om de parkeerexploitatie vlot te trekken. De SP vindt dit ongehoord, en was de handtekeningenactie 'Oormerk Zorggeld' gestart om te voorkomen dat zoiets nog een keer zou gebeuren.

In december dienden ProVeenendaal, SP en andere partijen gezamenlijk een voorstel in om een 'zorgspaarpotje' aan te leggen. Op die manier blijft geld dat voor de zorg bedoeld is, ook echt voor de zorg.

Daarmee is het doel van de actie 'Oormerk Zorggeld' bereikt; reden voor de SP om bedankjes uit te delen.

Foto: SP Veenendaal
Foto: SP Veenendaal

Reactie toevoegen

U bent hier