h

RED ONS STADSSTRAND: 2100+ handtekeningen...

1 juni 2017

RED ONS STADSSTRAND: 2100+ handtekeningen...

Foto: SP Veenendaal

Digitaal en op papier een groot succes

De handtekeningenactie 'RED ONS STADSSTRAND' gaat als een speer. Naast de ruim 1450 handtekeningen die online zijn gezet, zijn er ook nog eens 675 handtekeningen op papier ingezameld. Daardoor gaat de actie met meer dan 2100 handtekeningen de maand juni in!

teken de petitie

De SP startte de actie, nadat de gemeenteraad in mei besloot dat het stadsstrand gehalveerd moet worden, ten gunste van gebouwen. De partij is het daar niet mee eens, en vreest dat dit de dood in de pot is voor het centrum. Het stadsstrand, ontstaan uit een initiatief van enthousiaste Veenendalers, is een succes gebleken - en een grote trekker voor het centrum.

Foto: AJ Breur

De petitie was online gelijk een groot succes. Binnen 24 uur waren de eerste duizend (!) handtekeningen binnen.
Afgelopen weekend breidde de SP de actie uit naar de off-line wereld, en verzamelde moeiteloos 550 handtekeningen in door zaterdag en zondag aanwezig te zijn in het centrum.

Foto: SP Veenendaal

Het zonnige weekend was een goede afsluiting van de Meimaand Actiemaand. Maar ook voor de maand juni heeft de SP de nodige activiteiten op stapel staan. Veenendaal hoeft zich niet te vervelen, deze zomer!

Foto: Koffie, Cake & WMO
Foto: SP Veenendaal

Reacties

Als de organisatie van de wagens daar zich nu ook eens aan de regel van onversterkte muziek houden en dus niet week in week uit uren en uren hoempapamuziek knetterhard draaien, dan zouden er wellicht ook minder klachten bij de gemeente binnenkomen die het project tegengaan.

Jullie willen een plek? Top! Zo nu en dan een activiteit? Geweldig! Continue keiharde hoempapa? Zoek lekker iets waar geen mensen wonen.

Beste Henk,
Wellicht heb ik een andere beleving omdat ik niet direct aan het Stadsstrand woon, maar ik herken je klacht eigenlijk niet. Er zijn gelukkig een heleboel leuke activiteiten op het strand, maar keiharde muziek is volgens mij meer uitzondering dan regel.
Uiteraard is het niet meer dan fatsoenlijk om bij activiteiten rekening te houden met omwonenden. Maar een beetje leven hoort ook bij wonen in het centrum. Het is geven en nemen.

Reactie toevoegen

U bent hier