h

ROODSTOCK 2017: Line-up bekend

13 juni 2017

ROODSTOCK 2017: Line-up bekend

Foto: ROODSTOCK strandfestival

Zaterdag 24 juni vindt het ROODSTOCK Strandfestival 2017 plaats op Stadsstrand Landjepik in Veenendaal. Van 11:00u tot 17:00u is er een goedgevuld programma van optredens, sprekers en muziek. ROODSTOCK combineert cultuur en recreatie met politieke en maatschappelijke thema's en is voor iedereen gratis te bezoeken.

Op het programma staan Bente Bakker, Christa Doornenbal, The Jonathan Project, Maularia Fist en Opha de Woordenaar. LaVita Lifestyleclub zal een vechtsport demonstratie geven. Tweede-Kamerlid Sandra Beckerman (SP) zal een toespraak geven.
Verder staan er nog enkele verrassingen op het programma...

Het politiek-maatschappelijke deel van ROODSTOCK zal ondermeer gestalte krijgen door aandacht voor het Nationaal ZorgFonds, en de actie 'Red ons Stadsstrand'. Deze actie, met behoud van het stadsstrand als inzet, heeft afgelopen weekeinde de mijlpaal van 3000 handtekeningen gepasseerd.

Meer informatie over ROODSTOCK is te vinden op roodstock.nl en facebook.com/roodstock.
Informatie over het Nationaal ZorgFonds is te vinden op nationaalzorgfonds.nl.
Informatie over de actie 'Red ons Stadsstrand' is te vinden op redonsstadsstrand.nl. Hier kan ook de petitie getekend worden.

Reactie toevoegen

U bent hier