h

Gebouw van 3 hoog op het stadsstrand? NO WAY!

4 februari 2018

Gebouw van 3 hoog op het stadsstrand? NO WAY!

Foto: Enna van Duinen

PRAAT MEE OP DONDERDAG 8 FEBRUARI

vanaf 19:30u op het gemeentehuis...

Aanstaande donderdag (8 februari) is er een stadsgesprek over het stadsstrand. Inwoners en andere betrokkenen kunnen dan aan de politiek kenbaar maken wat zij willen met het stadsstrand - en vinden van de plannen van het College van Burgemeester en Wethouders. Om mensen op het stadsgesprek en de plannen van het College te attenderen, was TEAM SP zaterdagmiddag actief in het centrum.

De plannen van het College bleken niet bijster populair...

In de collegeplannen wordt een kwart van het stadsstrand opgesoupeerd door een gebouw van drie verdiepingen hoog. Het zand en bijna alle speeltoestellen zijn uit het plaatje verdwenen.
De SP, die zich gedurende de zomer had ingezet voor de actie 'Red Ons Stadsstrand', ziet weinig heil in de plannen.

De afgelopen zomer hebben zo'n elfduizend mensen getekend voor behoud van het stadsstrand. En ook nu bleek het strand erg populair onder de bezoekers van het centrum.
Mensen konden op een bord aangeven of het behoud van het strand, of het collegeplan met het gebouw, de voorkeur heeft. Nagenoeg IEDEREEN stemde voor het volledige strand.

Foto: Jan Breur

Stadsgesprek

Aanstaande donderdagavond kunnen mensen met de politiek spreken over de plannen, en de toekomst van het stadsstrand. Om 19:30 vindt er op het gemeentehuis een stadsgesprek plaats.
Iedereen is hier welkom.

Kom ook!

Reactie toevoegen

U bent hier