h

Skaters willen veilig skaten!

17 maart 2018

Skaters willen veilig skaten!

Foto: SP Veenendaal

Tijdens de verkiezingsmarkt in de Hoofdstraat heeft een groep skaters aandacht gevraagd voor de skatebaan. Het zijn de mensen van Skatepark Veenendaal, en zij vroegen de partijen om zich in te zetten voor een vernieuwing van de skatebaan. De skatebaan kan wel een onderhoudsbeurt gebruiken...

De skatebaan is al de nodige jaren oud. SP-lijsttrekker Jan Breur heeft zich nog als lid van de Veense Jongerenraad ingezet voor de realisatie van de skatebaan; dat is inmiddels zo'n twaalf jaar geleden.
Er zitten scheuren in de ondergrond. Ook is er geen verlichting aanwezig bij de skatebaan. Qua veiligheid mag er dus echt wel wat gebeuren!

Foto: SP Veenendaal

De skaters hadden al geprobeerd bij de wethouders te kunnen spreken, maar die wensten hen niet te ontvangen. In de hoop gehoor te krijgen bij de politiek, zochten zij de campagnevoerende partijen op in de Hoofdstraat.

De SP staat achter de skaters. Lijsttrekker Jan Breur en kandidaat-raadslid Sietse van der Bij waren dan ook van ganser harte bereid om hun handtekening onder de wensenlijst van de skaters te zetten.
Eerder stelde Breur schriftelijke vragen aan het College van Burgemeester en Wethouders over de staat van de skatebaan. Van der Bij had een bezoek aan de baan gebracht.

Foto: SP Veenendaal

De SP wil, dat de skatebaan snel vernieuwd wordt, zodat deze weer veilig toegankelijk is en er goed verzorgd uitziet.

Foto: onbekend

Met elkaar krijgen we het voor elkaar!

 

Reactie toevoegen

U bent hier