h

Motie voor de ondernemers

2 februari 2022

Motie voor de ondernemers

Geef Van Kreelfonds een injectie

In de raadsvergadering van 27 januari dienden Lokaal Veenendaal, SP en anderen gezamenlijk een motie in ter ondersteuning van het Van Kreelfonds. Een fonds om ondernemers die getroffen zijn door de corona(maatregelen) te ondersteunen. Na enkele toezeggingen van Wethouder Lochtenberg hoefde de motie niet meer in stemming te worden gebracht.

In de motie werd gevraagd om Winkelstad Veenendaal te ondersteunen bij het uitwerken van de voorwaarden waaronder ondernemers aanspraak kunnen maken op steun uit het fonds. Bovendien werd er gevraagd om ervoor te zorgen dat er minstens €50.000 in het fonds zit, dus dat de gemeente bijspringt bij tekorten.

motie

De motie werd ingetrokken nadat Wethouder Lochtenberg aangaf nauw betrokken te zijn en te blijven.
SP-fractievoorzitter Jan Breur riep de wethouder nog wel op om ook de ondernemers buiten het centrum niet uit het oog te verliezen. Ook dit zegde Lochtenberg toe.


Zie ook:

 

Reactie toevoegen

U bent hier