h

Solidair met Oekraïne (3)

13 maart 2022

Solidair met Oekraïne (3)

Foto: SP Veenendaal

T-shirts en de Vredesvlag...

De verschrikkingen van de oorlog houden ons bezig. Gevechten bij Tsjernobil, het bombardement op een kinderziekenhuis, talloze mensen op de vlucht... het is gruwelijk.

Voor de derde week op rij probeert de SP handen en voeten te geven aan de machteloosheid die we allemaal voelen bij dit geweld. Dit, door solidariteitsacties te organiseren in het centrum van Veenendaal.

Foto: SP Veenendaal

Bij de verkiezingskraam werden deze keer ook T-shirts verkocht met de opdruk 'Niet in mijn naam'. De opbrengst van deze shirtverkoop is bedoeld voor Oekraïne. Zo kunnen we iets concreets - hoe klein dan ook - doen voor de slachtoffers.

Foto: SP Veenendaal

En net als de twee weken daarvoor, werden ook op 12 maart de campagne-activiteiten onderbroken om met de Vredesvlag in het centrum te staan. Ditmaal niet bij het voormalige stadsstrand, maar iets verderop - bij de ingang van de Cultuurfabriek. Daar vond die middag ook het lijsttrekkersdebat plaats. De aanwezigheid van de vlag werd gewaardeerd.


Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier