h

De toekomst van de boer...

2 november 2022

De toekomst van de boer...

Foto: SP Veenendaal

18 november, Renswoude: Novemberdebat 2022

De toekomst van de boer staat centraal op het Novemberdebat, dat op 18 november om 20:00u plaatsvindt in Rehoboth aan de Taets van Amerongenweg 80 te Renswoude. Het debat wordt georganiseerd door de SP. Iedereen is welkom, en de toegang is gratis.

Het debatpanel zal bestaan uit Frank Futselaar (oud-Tweede-Kamerlid SP en één van de schrijvers van de landbouwvisie 'Aarde, Boer en Consument verdienen beter), Roelof Bisschop (Tweede-Kamerlid SGP) en Floor de Kanter (Boerderij 'de Hooilanden' te Bennekom). Het debat wordt voorgezeten door Jan Breur (Gemeenteraadslid Veenendaal en Provinciale Statenlid Utrecht namens de SP).

Jaarlijks organiseert de SP in November een debatavond over een actueel onderwerp. Het eerste Novemberdebat werd in 2004 georganiseerd om stil te staan bij het vallen van de Berlijnse Muur, 15 jaar eerder.
Novemberdebat 2022 is de eerste editie die buiten Veenendaal wordt georganiseerd.


Eerdere noveberdebatten:

Reactie toevoegen

U bent hier