h

Het OV moet anders: gratis en in publieke handen!

14 maart 2023

Het OV moet anders: gratis en in publieke handen!

Foto: SP Provincie Utrecht

Er wordt gestaakt in het openbaar vervoer voor betere werkomstandigheden en minder markt in het OV. Het is tijd dat we het openbaar vervoer weer in eigen handen nemen, zodat reizigers en werknemers weer centraal staan en niet de winst.

Door de btw op de kaartjes af te schaffen en het stads- en streekvervoer gratis te maken voor 65 plussers, kinderen en mensen met een beperking willen wij op korte termijn al eerste stappen zetten naar volledig gratis openbaar vervoer voor iedereen.

Vele SP'ers waren vandaag in Utrecht aanwezig om de stakers een hart onder de riem te steken. Onder andere partijvoorzitter Jannie Visscher (op de foto, links) was van de partij.


Zie ook:

 

Reactie toevoegen

U bent hier