h

Oormerk Zorggeld

18 november 2015

Oormerk Zorggeld

Foto: Baukje Hiemstra / SP Veenendaal

Vorige week, tijdens het Novemberdebat, klonk er een golf van verontwaardiging door de zaal toen ter sprake kwam dat vorig jaar het overgebleven geld van de WMO gebuikt is om de verliezen van de parkeergarages mee te dekken. Zorggeld werd parkeergeld. En dat terwijl er vaak niet de beloofde zorg op maat geleverd is.

Ook in de afgelopen raadsvergadering kwam een voorstel om geld uit het sociale domein te gebruiken voor het oppimpen van het winkelcentrum.
Als SP Veenendaal vinden we dat we dit niet mogen laten gebeuren. Geld voor de zorg is geoormerkt en moet voor de zorg bestemd blijven.

Daarom is de kerngroep een handtekeningenactie gestart OORMERK ZORGGELD.
Onder het motto ZORGGELD IS GEEN PARKEERGELD gingen  we hiermee het centrum in. We merkten dat bij veel burgers de mond van verbazing openviel, toen we vertelden hoe de raad de ondernemers subsidieerden met zorggeld. We hebben dan ook als steunbetuiging  veel handtekeningen  als steunbetuiging  gekregen.

Ook u kunt ons steunen door een handtekenlijst op te vragen en bij uw Veenendaalse familie en vrienden een handtekening voor OORMERK ZORGGELD te vragen of door een digitale handtekening te plaatsen via de link die wij op korte termijn op deze website publiceren.

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier