h

Blog John Keulstra

29 februari 2020

Huurwoning

Verslag van bijeenkomst op 25 februari

25 februari avond bijgewoond van Patrimonium Woonservice in de Regenboog in Veenendaal, over huurprijzen en betaalbaar wonen.

Lees verder
16 september 2019

KOFFIE KOEK EN UITKERING

Foto: Koffie, Koek & Uitkering

Kom ook en deel uw verhaal!

Op 23 september organiseer ik, John Keulstra, de bijeenkomst 'Koffie, Koek & Uitkering'. Ik word hierbij ondersteund door de SP. Tijdens deze avond worden ervaringen gedeeld en besproken met andere uitkeringsgerechtigden.

Lees verder
29 juli 2018

De picknick

Foto: SP Veenendaal

Woensdag 25 juli 2018 hadden we, leden van de lokale SP, een gezellige picknick, als afsluiting van het politieke seizoen. De planning lag er, dat het op het Stadsstrand plaats zou vinden, waar de SP tevens wat herinneringen heeft liggen, maar de gigantische hoge temperatuur gebood ons, om een ander alternatief te zoeken en die was snel gevonden. Onze afdelingsvoorzitter, Baukje Hiemstra, bood aan om gebruik te maken van haar achtertuin, waar om zes uur al heerlijk genoten kon worden van de schaduw.

Lees verder
10 juni 2018

Actief voor de SP

1. Fractie

23 april was ik, John Keulstra, vers lid van de SP, uitgenodigd door Jan Breur, om bij het fractieoverleg aanwezig te zijn.  Wat een geweldige ervaring ! In een zeer gemoedelijke sfeer werden serieuze onderwerpen besproken. Ik heb genoten. Eens hoop ik ook deel uit te maken van deze fractie.

Lees verder
18 april 2018

De Duivenwal...

Zaterdag 14  april jl. hebben we met vier mensen sterk - waaronder ik, John Keulstra) van de SP - bewoners van de Duivenwal en Weverij persoonlijk bezocht en een brief overhandigd, met daarin een antwoord en een uitnodiging, naar aanleiding van een getekende petitie over de problematiek van het parkeerbeleid ter plaatse.

Lees verder

U bent hier