h

Oormerken dat geld - II

13 december 2015

Oormerken dat geld - II

Foto: Baukje Hiemstra
Zaterdagmorgen winkelcentrum Ronde Erf. Gelukkig een klein zonnetje, maar wel koud. Jong en oud aan het winkelen; Baukje en Toke nog even mensen vragen om een  handtekening voor de zorg, de WMO.

Veel mensen waren het met de petitie eens, ze hadden het verhaal in de Veenendaalse Krant gelezen. Bij verschillende mensen konden we wat dieper op het probleem ingaan, wat leidde tot goede gesprekken.

Ook kregen verschillende mensen nog de oude kraskaart die als titel had: Er is Genoeg voor Iedereen. Als ik dan vertelde dat er onder het kraslaagje een symbool van het koekje er is genoeg voor iedereen tevoorschijn kwam, dan hadden zij (helaas) gelijk. Toen ze het woordje helaas hoorden, moesten ze lachen.

Deze avond was er bij mij op de mail een berichtje dat er een treinkaartje klaarstond van de FNV voor a.s. dinsdag naar Den Haag in verband met het aanbieden van een miljoen handtekeningen aan de Staatssecretaris; de heer van Rijn.

Ook stond er een bericht op de mail van de FNV wat er tijdens een gesprek met de staatssecretaris besproken was voor de thuiszorg... Hoera, er komt geld bij!
Nu ook nog voor de rest van de ouderenzorg!

Wordt vervolgd...

teken de petitie

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier