h

Feest bij Panorama!

7 april 2017

Feest bij Panorama!

Foto: Enna van Duinen

Op woensdagmiddag 15.00 uur was het feest bij Panorama; opening van de speeltuin/onthulling van het bord met de spelregels voor de omgeving!
Een heuze muziekband was aanwezig; wethouder Engbert Stroobosscher, kwam vandaag met een heleboel kinderen het bord onthullen!

Foto: Enna van Duinen

De wethouder hield een korte toespraak, er werden foto’s gemaakt door de fotograaf van de Rijnpost, het bord werd onthuld, vertegenwoordigers van de clubs waren aanwezig, iemand van Veens... De kinderen werden getrakteerd op bellenblaas; een feest om te zien. De bellen gingen alle kanten op!

Frits Beckerman, de wethouder die dit allemaal op poten gezet heeft en met behulp van vele vrijwilligers die deur aan deur geweest zijn om te informeren wat er allemaal moest gebeuren in de wijk, was ook aanwezig bij dit feest.

Foto: Enna van Duinen

Ook Enna en ik (Toke) waren erbij. De kinderen gingen met de muziekband door de wijk heen; Enna en ik kregen een rondleiding van de beheerder Freddy Smit door Panorama heen. Wij hadden het gebouw nog nooit van binnen gezien...

Foto: Enna van Duinen

Al met al was het weer een ontzettend leuke middag.
We wensen de kinderen veel plezier met hun speeltuin, en de spel-regels om het gezellig te houden!

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier