h

7000 en nog wat

23 juli 2017

7000 en nog wat

Foto: SP Veenendaal

teken de petitie

Wat gaat het goed met verzamelen; deze week weer 520 handtekeningen binnen. De volle lijsten komen nu overal vandaan: collega’s,vrienden & bekenden vragen om een lijst, geven door aan kennissen dat hij ook online staat; de vriendenkring is tegenwoordig groot hoor!

Dubbeltellingen proberen we te voorkomen, "ik heb al online getekend" klinkt het al van verre!
Ook: "Ik kom niet uit Veenendaal, maar wel uit de omgeving om te winkelen, bezoekjes af te leggen, en natuurlijk ook een lekker ijsje te eten op het terrasje!"

Woensdag middag werd er een rondje gelopen; vrijdagavond begonnen we wat later, gingen wat langer door om ook nog even de bezoekers van de Openluchtfilm te benaderen. Deze wordt georganiseerd op elke vrijdagavond  in de vakantietijd door het Filmhuis, vanaf 22.00 uur ’s avonds (bij goed weer natuurlijk).
Zaterdagmiddag begonnen Ary-Jan en Nico om 12.00 uur, dat om 14.00 uur weer overgenomen werd door Erna, Baukje, Jan en Toke. Voorwaar weer een goed bestede week, met een schitterend resultaat. Zullen we het halen tot de 10.000? Heel Veenendaal en omgeving helpt mee, dus mensen: nog niet getekend, u weet ons te vinden, op straat of online!

teken de petitie

Verder: gezellige gesprekken met de mensen, over de naderende verkiezingen en... het vertrek van Wouter Kolff de burgemeester, naar Dordrecht...
(... was daar niet iets met het drinkwater? Er werd al voorgesteld om bij het afscheid van de burgemeester een fles water cadeau te doen!)

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier