h

Weer een duizendtal erbij!

16 juli 2017

Weer een duizendtal erbij!

Foto: Toke van de Rovaart

teken de petitie

Wat gaat het goed, mensen, met het verzamelen van de handtekeningen!  Na het tellen kwamen we gisteravond uit op ruim 6500! Wat een prestatie! Maar dat redden we niet zonder de bevolking van Veenendaal en omstreken, hun familieleden die op bezoek komen van overal vandaan die de (klein) kinderen meenemen naar het stadsstrandje 'Landjepik'.

Soms lopen de mensen ons eerst voorbij,maar als ze dan horen waar het omgaat, komen ze ervoor terug! Enkele uitspraken van de mensen: "Zonde als dit weggaat, wát? Willen ze gaan doen?"

Als je dan het verhaal vertelt over de verplaatsing van de Lampegiet,het onderzoek of het wel haalbaar is al 50.000 Euro gaat kosten; tegen de tijd dat het theater er zal staan we al weer vele miljoenen verder zijn, dan verzuchten ze: "wat een kapitaalvernietiging! Ik zal dat verhaal wel eens doorsturen naar dat TV programma wat over geld verspilling gaat," en "wie gaat dat weer betalen?"

Beste mensen van het College: Bezint eer ge begint!

Wij zijn groot voorstander van het behoud van het stadsstrand, want de sociale verbinding is groot: jong/oud, rijk/arm, vele culturen spelen hier met elkaar. Het stadsstrand is een 'trekker'; het maakt het centrum aantrekkelijk en zorgt ervoor dat mensen willen (blijven) komen. En daarom is het van onschatbare waarde!

teken de petitie

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier