h

Waar moet de winst naartoe?

19 juli 2020

Waar moet de winst naartoe?

Foto: SP Veenendaal

Vrijdag 10 juli stond de landelijke actiedag over de lonen van Vakkenvullers/Zakkenvullers gepland! Het was lang onzeker wat we nu wel/niet zouden doen, zelfs de weermannen waren het er niet over eens hoe de regen en wind zich zou gaan gedragen... Hier en daar een bui, af en toe regen en storm!

Nu vind ik het niet erg als het regent, maar het zou de hele actie te niet doen! Waren we eerst met 4 man/vrouw, door de gewijzigde opzet van de actie op het laatste moment, bleven Baukje en ik (Toke) over voor de zaterdag!

Foto: SP Veenendaal

's Morgens stonden Baukje en Toke bij de ingang van de Corridor met bord en flyers, uitdelen op 1.5 meter afstand, de meeste passanten waren het er wel mee eens dat de Vakkenvullers toch wel wat meer mochten verdienen, zeker het minimumloon, wat door de FNV graag naar 14 euro opgetrokken moet worden!

Vrijdag middag/avond is Baukje bezig geweest met flyers aan de fietsen hangen in de Ellekoot, ik nam zaterdag middag/avond mijn kans waar, nadat de buienradar had  beloofd dat het een poosje droog zou blijven!
Het was een leuk gezicht al die wapperende flyers in de wind!!\

Foto: SP Veenendaal

Voor de achtergrond van deze actie verwijs ik u graag naar: 
SP.nl/lonen, alwaar u ook de petitie kunt ondertekenen!

Zie ook:

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier