h

Toch nog een zaterdag met de Vredesvlag

26 september 2022

Toch nog een zaterdag met de Vredesvlag

Foto: Veenendalers voor Vrede

afsluiting Vredesweek 2022

Had ik de vorige keer geschreven dat het 14 dagen terug al de laatste keer voor de Vredeswake, op verzoek van de organisatie van de Vredesweek werd gevraagd om op de laatste zaterdag van de Vredesweek toch nog een keertje te staan!

Al gauw kreeg ik bericht dat er drie personen welwillend waren, de 4e persoon kon zodoende de allerlaatste waxinelichtjes uitdelen! Omdat het weer zich niet echt van de beste kans liet zien, werd besloten om onder de (van) Kreelpoort te gaan staan, waar nog wel de nodige passanten voorbij kwamen!
Ook vanmiddag nog wat aardige gesprekken, van jong tot ouder, met mensen van verschillende nationaliteiten!

Foto: Veenendalers voor Vrede

In de Oekraïne gaat de strijd helaas nog door. Meneer Poetin kondigt de algehele mobilisatie af, wat helaas inhoudt dat alle mannen op moeten komen voor het leger wat niet echt functioneert. Tegelijkertijd heeft hij een 5 daags Referendum aangekondigd waarvan eigenlijk de uitkomst al vast staat: nl: wil je bij Rusland horen of niet? Zo niet, dan wacht of de kogel of de gevangenis! President van de Oekraïne  Volodymyr Zelensky heeft al op voorhand gemeld dit Referendum niet te accepteren.

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier