h

Superzaterdag Veenendaal

29 januari 2023

Superzaterdag Veenendaal

28 januari 2023

Na een bewolkte zaterdagochtend was daar dan gelukkig het zonnetje! (Super) Nico en ik (Toke) trokken er weer op uit richting de Hoofdstraat met bord en flyers om alsnog de mensen te wijzen dat het wél mogelijk is om de rekening te verlagen voor de energie. Dit door de Energiebedrijven weer in éigen land te krijgen, zodat we er
ook meer over te zeggen hebben!

Nu betalen we ons blauw, ondanks de hulp van de toegezegde toeslag van het rijk, die de Gemeente Veenendaal helaas (nog) niet wil uitbetalen

Ook mochten we de inwoners van Veenendaal nog uitnodigen voor gratis busvervoer naar het Volksprotest in Amsterdam als zij zich aanmelden vóór 1 februari op de landelijke website!
Mochten zij zich als lid van de SP aanmelden, kunnen zij ook nog het boek van Lilian Marijnissen kiezen als welkomstgeschenk: De winst van eerlijk delen!

De landelijke petitie is al door ruim 100.000 mensen getekend, deze mensen worden door het landelijk bel team benaderd of zij mee willen met de bus, die door het hele land gratis beschikbaar wordt gesteld!

Na een flink uurtje en vele boeiende gesprekken nokten we af om ons met een heerlijke kop warme chocolademelk op te warmen en na te bespreken.

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier