h

Hulpdienst

Hulpdienst@spveenendaal.nl

Helaas kan iedereen in omstandigheden terecht komen waarin hulp en/of ondersteuning nodig zijn. Bij de SP-Veenendaal komen regelmatig vragen binnen van inwoners van Veenendaal, die problemen met instanties hebben over de uitvoering van regels en wetgeving, waar zij zelf niet (meer) uitkomen. Mensen voelen zich dan machteloos en weten niet meer hoe ze hun recht moeten krijgen.

Het doel van de SP-Hulpdienst is om deze mensen met problemen een luisterend oor te bieden, hen te helpen bij het overwinnen van hun problemen en weer de controle krijgen over hun leven. Dat kan door hen aandacht, goede raad en adviezen te geven of hen door te verwijzen naar de goede andere hulpinstanties.

Hulp van de SP-Hulpdienst is gratis en vrij toegankelijk voor iedereen, wel lid of geen lid van de SP. De hulpdienst zal zich in eerste instantie vooral richten op vragen betreffende de WMO, de Participatiewet en integratie. De hulpdienst is per e-mail te bereiken via het adres hulpdienst@spveenendaal.nl.

Vermeld in een e-mail tenminste naam, adres en telefoonnummer en een korte beschrijving van het probleem. Na ontvangst van een e-mail met hulpvraag neemt een medewerker van de Hulpdienst zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken. Daarin kunnen wij dan het probleem samen bespreken en daarna aanpakken.

De Hulpdienst is onderdeel van het politieke werk van de SP en is geen aparte organisatie.

U bent hier