h

Wouter Kolff is vader geworden.

2 december 2019

Wouter Kolff is vader geworden.

Oud-burgemeester van Veenendaal, Wouter Kolff, is vader geworden. Op 26 november is zijn dochter Beaudine geboren. Dit liet hij onlangs op Twitter weten.

Ons wondertje! Op dinsdag 26 november om 20.20u is onze dochter Beaudine Hermana Mariëtte geboren. Ze is prachtig. Met moeder en dochter gaat het heel goed. We zijn dankbaar voor de rust waarin Beaudine de wereld aan het ontdekken is. Bovenal zijn we trots, gelukkig en dolblij!

Wouter Kollf op Twitter

SP-afdeling Veenendaal feliciteert Kolff en zijn vrouw Mariëlle uiteraard van harte met de geboorte van hun kind.

Wouter Kolff

Wouter Kolff is op 13 november 2012 geïnstalleerd als burgemeester van Veenendaal. Hij volgde Ties Elzenga op.
Op 7 september 2017 nam hij afscheid van Veenendaal, om burgemeester van Dordrecht te worden.

Na Kolff's vertrek heeft Piet Zoon opgetreden als waarnemend burgemeester, tot er een opvolger werd aangesteld. Die opvolger werd Gert-Jan Kats, die op 10 januari van dit jaar werd geïnstalleerd.

Baby

Wouter Kolff is niet de enige die dit jaar verblijd werd met de komst van zijn eerste kind. Op 10 augustus werd de Veenendaalse fractievoorzitter van de SP, Jan Breur, vader van Tobias.

Breur: "Ik ken de uitdagingen van het vaderschap en de zorg voor een jong kind nu een beetje. Het blijft aanmodderen, maar ook ontzettend leuk. Ik wens Wouter toe dat hij veel tijd met zijn kindje mag doorbrengen."

Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier