h

In het water gevallen...

24 juni 2017

In het water gevallen...

Foto: SP Veenendaal

Geannuleerd door regen

Vandaag zou het strandfestival ROODSTOCK 2017 plaatsvinden. Wat hadden we er zin in. Er was alleen één factor die we niet in de hand hadden: het weer. En die liet ons festival in het water vallen.

Vol goede moed waren we vanochtend allemaal vroeg uit de veren. Naar het stadsstrand gereden, en het terrein opgebouwd. We hadden nota bene de SoeP-express tot onze beschikking. En een goed gevuld programma.

Ik zou liegen als ik zou zeggen dat er geen vuiltje aan de lucht was. Nee, we werkten onder een grijs wolkenplafond. Maar, optimistisch dat we waren, bleven we hopen dat die wolken gedurende de dag wel weg zouden trekken. Die hoop bleek ijdel. Sterker nog: ze begonnen te lekken.

En vanaf dat moment bleef het weer Schots: koud en nat. En met de apparatuur (kostbaar!) is het niet verantwoord om het feest door te laten gaan. Dus... afbreken maar weer. Erg jammer, met name voor de vrijwilligers die van buiten Veenendaal naar ons waren toegekomen om te delen in de feestvreugde.

Tijdens het afbreken werkten we ook in kou en natheid. Toen alles eenmaal klaar was, keerden we nat en teleurgesteld naar huis.
Het weer is nu eenmaal een te machtige tegenstander.
We hopen het snel goed te kunnen maken...

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier