h

ICT

14 februari 2018

ICT

Op het gebied van ICT liggen kansen die we niet moeten laten liggen. Niet voor niets steunt de SP de ontwikkeling van de ICT-campus. Maar we moeten wel realistisch zijn: Ten eerste is Veenendaal niet het enige ICT-centrum op de wereld, en ten tweede past een baan in de ICT niet bij iedere Veenendaler. We moeten er voor waken dat de lager geschoolde Veenendaler niet buiten de boot valt in de technologische ontwikkeling. Laten we dan ook inzetten op een gevarieerd arbeidsaanbod, niet ALLEEN met ICT, maar met kansen in alle sectoren – zodat er banen zijn die aansluiten op eenieders interesses en vaardigheden.

Om ICT'ers en andere bedrijven aan Veenendaal te binden, moeten we inzetten op een aantrekkelijk vestigingsklimaat. En daarbij is een goed leefklimaat van groots belang! Dus: een bruisend centrum – met het volledige stadsstrand. Volop groen. Een levendige culturele sector. Ruimhartige zorg. Betaalbare woningen. Veilige buurten. Een stevig vangnet.

Dat is goed voor de mensen, maar het trekt ook bedrijvigheid aan. En daarmee maken we Veenendaal sterk en toekomstbestendig.


Deze tekst verschijnt vandaag op de verkiezingspagina's
in de Veenendaalse Krant.

 

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier