h

Blog Sietse van der Bij

28 april 2016

Van roestbak naar monument tot mascotte

Foto: Sietse van der Bij

Jaren geleden was de redding van het "kuikentje" een van de eerste successen van de SP Veenendaal. Eenieder die in vroegere tijden het oude buitenbad heeft bezocht kent ons Veense zwemkuiken. Menig persoon zal zich ook nog de blauwe plekken herinneren als je er op minder courante wijze vanaf probeerde te glijden. Heel logisch dus ook dat het niet meer goedgekeurd kon worden als speeltoestel. Maar zeker niet iets dat we zomaar als roestbak bij het oud ijzer in konden laten leveren als partij.

Lees verder
9 april 2016

O.V.erleg in Utrecht

Foto: Jan Breur

Onlangs is er in Utrecht een overleg geweest over de  Syntus concessie. Alle SP fracties uit de provincie Utrecht waren hiervoor aanwezig. In de nieuwe concessie staat het voorstel voor de nieuwe dienstregeling van de bussen.

Lees verder
3 april 2016

Dat is duidelijk...

referendum 6 april

STEM TEGEN


Lees verder
2 april 2016

Vanaf de Tribune; Afl.8 Schaduwraadslid Sietse

Foto: SP Veenendaal
benoemd/genoemd

Afgelopen donderdag was het dan zo ver. Ik (Sietse vd Bij) zag mijn naam staan bij het raadsvoorstel om mij tot schaduwraadslid te benoemen. Al met al een zeer spannend moment voor mij persoonlijk. Al is het nog niet voorgekomen dat er iemand niet een meerderheid aan stemmen kreeg. Dus absoluut alle vertrouwen er in. Voor de raadsvergadering diverse handen geschud van toekomstige commissie collega's. Nog even kort contact gehad met de griffie die ik een aantal dagen ervoor uitgebreid gesproken had.

Lees verder

U bent hier