h

Blog Tilmann van de Loo

27 december 2019

Vrede in Veenendaal

Foto: AJ Breur

en in de rest van de wereld

Inmiddels een echte traditie, de Vredesmars in Veenendaal op de zaterdag voor kerst. Om 13.45 verzamelden we bij de Witte Kerk op de markt. Met zo'n 30 mensen van allerlei pluimage begonnen we met de mars onder de bezielende leiding van Jan Breur, terwijl Sietse voor de toepasselijke muziek zorgde.

Lees verder
17 december 2019

Mooie tijden om socialist te zijn

Foto: Jan Breur

Voor het eerst ben ik op een congres geweest van de SP, samen met Walter, Sietse en Jan. Een belangrijk congre. Er werd een heel nieuw bestuur gekozen, en een nieuwe voorzitter en secretaris. Ook werd de nieuwe koers bepaald. Ook Walter, onze eigen Walter, had zich beschikbaar gesteld voor het bestuur.

Lees verder
23 maart 2019

Verkiezingsavond

Foto: Jan Breur

De laatste folders, de laatste gesprekken en nog gauw reclame maken op social media.  Gedaan wat we moesten doen, en wat we konden doen. En dan is het zover:
met de trein naar Utrecht naar het kantoor van de SP daar. Spannend; nog nooit daar geweest, maar gelukkig gaat Jan mee.

Lees verder
15 maart 2019

Pubquiz Pitch

Foto: AJ Breur

Afgelopen vrijdag boden leden van de SP de gevel-letters van Escape aan het museum aan. Liever hadden we Escape zelf behouden voor de toekomst, maar nu blijft er in ieder geval nog een stukje bewaard. 

Lees verder
5 februari 2019

Klein Orkest

PROTESTSONGS AFL.4: Soldaat op de foto

Toen ik 17 jaar oud was, was ik groot fan van Klein Orkest. Een linkse band met vaak linkse liedjes. Een lied is me altijd bij gebleven.

Soldaat op de foto. 

Lees verder

U bent hier