h

Ronde Erf, Nationaal Zorgfonds 1 oktober 2016

2 oktober 2016

Ronde Erf, Nationaal Zorgfonds 1 oktober 2016

Foto: Esther Brouwer-Heida

Eindelijk dan naar het Ronde Erf! Veel pogingen gedaan, maar telkens kwam er wat tussen!

Baukje en ik (Toke) met "ons" plekje aan te kleden, materialen uit te zetten en de zeilen aan de banken te hangen. Papieren materialen werden net zoals de tassen en sponzen in de winkelwagen gezet, en al snel kwamen de cliënten naar buiten of aangelopen die wij netjes aanspraken met de vraag of de mensen al gehoord hadden van het Nationaal Zorgfonds. Zo ja,was de wedervraag of de mensen er al iets mee gedaan hadden, zo nee, mochten de mensen een ondersteuning achterlaten en kregen zij nog de "glossy" van het Nationaal Zorgfonds mee naar huis.

Foto: Esther Brouwer-Heida

Er zijn weer boeiende gesprekken gevoerd van iemand die in een ziekenhuis in Amsterdam werkte in het kader van de zorg na ziekenhuisopname. Er zijn in Amsterdam 150.000 mensen bekend die de zorg mijden vanwege het eigen risico! (Ook in Veenendaal zijn er zorgmijders bekend.)

Foto: Baukje Hiemstra

Ons  actieve lid Esther kwam bijspringen, maakte foto’s voor bij deze tekst, schoot ook vrienden en bekenden aan, wist nog wel een paar adressen die ze kon bezoeken en overhalen om lijsten in te vullen. Een heel actief lid dus, met een hoop vrienden en bekenden en heel belangrijk voor de SP: jongeren!!!

Na ruim 1,5 uur werd het materiaal weer afgebroken/losgehaald, ondersteuningen bij mij in de tas gestopt; ik mag ze op de computer uitwerken om het aantal steunbetuigingen weer landelijk op te hogen! Dus mensen als u ziet dat het aantal landelijk weer is opgehoogd, weet dan dat uw gegevens verwerkt zijn.

Foto: Baukje Hiemstra

Na deze ochtend geëvalueerd te hebben bij een drankje, ging ieder weer zijn eigen weg, tevreden dat er weer een kleine 20 steunbetuigingen zijn binnengehaald, en nog meer mensen weten wat het Nationaal Zorgfonds inhoudt!

Foto: SP Veenendaal

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier