h

Ererondje

20 maart 2017

Ererondje

Foto: Jan Breur

De verkiezingen zijn voorbij, helaas landelijk een zetel in de min, maar we blijven knokken voor 1 miljoen mensen die op ons gestemd hebben!

Maar had ik al verteld geschreven dat er in Veenendaal  478 stemmers meer zijn bijgekomen? Dat moet gevierd worden door de straat op te gaan, om de mensen te bedanken voor hun stem!

Voor de club in Veenendaal dus de taak om deze mensen proberen te vinden, en ze aan ons te verbinden! Klaar te staan voor de mensen die ons nodig hebben,maar wij hebben hen nodig, Samen zijn we sterk, gaat de macht weer terug naar de mensen, niet alleen naar de ziektekostenverzekeraars of de woningbouw coöperatie’s die niet het beste met ons voorhebben, niet naar de multinationals die de kleine MKB er het gras voor de voeten wegmaait, de ZZP er het vel over de oren trekt met de belachelijke hoge huren, waardoor er steeds meer winkelruimtes leeg komen te staan!

Foto: Jan Breur

Maar ook moeten we omzien naar elkaar, zodat we kunnen voorkomen dat er onschuldige mensen in elkaar geslagen worden (Ibo), ja de SP heeft niet voor niets als beginselen: Menselijke waardigheid, Gelijkwaardigheid en Solidariteit.

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier