h

30km en meer

2 april 2017

30km en meer

Het is algemeen bekend dat de SP een actieve club is, dus daar waren ze weer zichtbaar, nu in wijk Molenbrug.

Ook daar spelen de nodige 'problemen', kwam ons ter ore! Maar zoals bekend, gaan we niet over één nachtje ijs, de club gaat eerst onderzoek doen!

Op donderdagavond 30 maart gingen we aan de slag in de Molenstraat. Met 4 man/vrouw sterk, waaronder ons schaduwraadslid Sietse van der Bij, belden we deur aan deur, welke problemen er waren in de wijk.

Maar…. niet zonder de mensen eerst gefeliciteerd te hebben met het behalen van hun overwinning bij de raadscommissie: hun buurt wordt 30 km zone! Dit ging vergezeld van ons welbekende sponsje met tekst!

Maar… er kwamen meer problemen naar voren, dat varieert van de bekende parkeerproblemen tot honden/kattenpoep(in de tuin) van verschillende mensen.
Ook werd er gevraagd om uit te kijken naar speelgelegenheid voor de wat jongere kinderen, en vertelde men over de overlast van hangjongeren bij het monument.

Maar ook landelijke thema’s kwamen naar voren, deze varieerden van het inmiddels wel bekende Nationaal Zorgfonds, tot huur problemen, van lonen tot het ouderenbeleid!

Dus in deze wijk/straten is er nog veel te doen!
Dus mensen, Problemen in de wijk?

We komen naar u toe de komende tijd!

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier