h

Kleine actie op de eindstreep van 2017

2 januari 2018

Kleine actie op de eindstreep van 2017

Foto: SP Veenendaal

Een app. van Baukje: "ik heb nog een grote stapel  kaartjes over van de Vredesmars, ga je mee?" Ja natuurlijk gingen we nog even de straat op, in dit geval nog even in de Hoofdstraat. Niet erg druk deze zaterdag, maar wel droog!

Een bekende voorbijganger zorgde voor een foto waar we beiden opstonden, daarna liepen we een kleine ronde door de straat, voerden fijne gesprekken met enkele mensen,  een over de vrede in het algemeen met een buitenlandse dame, een met een vraag hoe we als partij over de koopzondag hadden gestemd (het was goed zoals het afgelopen jaar was). En een met een oudere heer; we waren niet zijn partij, maar een woord van vrede wilde hij wel in ontvangst nemen!

Een  half uurtje later waren we door de kaartjes heen, werd er bij een warenhuis nog even iets genuttigd, en nog enkele puntjes op de I gezet voor a.s. woensdagavond voor de ledenbijeenkomst annex nieuwjaarsreceptie oa: de verkiezing voor de wisselbeker over dit jaar 2017 (wie zal hem dit jaar verdiend hebben?), de verkiezingen voor het landelijke partijbestuur, en natuurlijk is het niet voor niets een nieuwjaarsborrel: gezellige hapjes en drankjes.

Ben je SP-lid? Dan zie ik je woensdagavond graag in de Duivenwal!

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier