h

Samen voor sinterklaas spelen

5 december 2020

Samen voor sinterklaas spelen

Foto: SP Veenendaal

Actie: Schoen voor Poen

Afgelopen donderdag mochten Alja en ik (Toke) namens de SP Veenendaal voor sinterklaas spelen. Niet in een rode mantel, en ook geen staf in de hand, maar in onze rode jassen en…
Een Nationaal Zorgfonds kapje op!

Even na 10.00 uur gingen we naar ons eerste adres om het lekkers en een gevulde schoen (met een gedicht) te brengen! Deze keer was het voor de mensen van de thuiszorg bestemd! Zo ging het rode autootje van Alja door heel Veenendaal heen, naar de volgende locaties: Boveneind, Koekkoek, Over het Spoor, Hollandia State, Quarijn!

Foto: SP Veenendaal

Na deze Centra bezocht te hebben gingen we richting Rhenen, wat ook onder de afdeling van de SP Veenendaal valt! Nog even een stop bij ons contactpersoon aldaar om daar een letter af te geven voor Buurtzorg !

De reacties waren leuk, verrassing dat ook eens aan de Thuiszorg gedacht wordt! Als SP staan we vierkant achter de zorg, verschillende mensen hebben gelukkig hun bonus al binnen (voor een nieuwe vaatwasser tot een extraatje met de kerst!)
Ook vechten we in de Kamer(met woorden) voor de structuele  loonsverhoging voor de mensen in de zorg! Ze werken knal hard, draaien dubbele uren wanneer er iemand ziek is, dus een versnapering is echt wel op zijn plaats!

Foto: SP Veenendaal

Er werden leuke gesprekken gevoerd, die varieerden van de gezellige avondjes van vroeger, tot aan de Corona periode die nu heerst! De laatste gesprekken gingen met iemand die ons voor de mensen van GroenLinks hield. Daarna nog met iemand die pas lid geworden was van de SP, die, omdat er niemand op de locatie van Quarijn aanwezig was, voor de thuiszorg de verrassing in ontvangst nam, en beloofde deze netjes te overhandigen!

De verrassing bestond uit een Banketletter, en een "Schoen voor Poen" met een gedichtje erin!

Foto: SP Veenendaal

Zie ook:

teken de petitie

Foto: SP Veenendaal

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier