h

Blog Yolande de Meer

10 oktober 2023

Veteranendag Veenendaal

Foto: Yolande de Meer

Bijzondere bijeenkomst

Op maandag 9 oktober bezocht ik, Yolande de Meer van SP Veenendaal, de Veenendaalse Veteranendag. Deze dag staat in het in het teken van ontmoeting en verbinding en worden onze veteranen geëerd en bedankt voor hun waardevolle inzet voor onze vrede.

Lees verder
12 oktober 2022

Een toegankelijk Veen

Voor iedereen

In de Week van de Toegankelijkheid is in de raadscommissie gesproken over de toegankelijkheid van Veenendaal. De SP wil een Veenendaal dat voor iedereen toegankelijk is. Elke stap naar toegankelijkheid is waardevol. Wij richten ons hierbij op het sociale, digitale en fysieke vlak; iedereen doet mee!   

Lees verder
13 juli 2022

Schoonmaakactie Regenboogzebrapad

Foto: Yolande de Meer

Dinsdagmiddag…
een oproep van het CDA, aan alle gemeenteraadsfracties:
"Steek je handen uit de mouwen, breng schoonmaakspullen mee en we laten wij vanavond vanaf 1900 uur het besmeurde #regenboogzebrapad zoveel mogelijk weer in het reine brengen."

Lees verder
13 mei 2022

Mooie tekst

Voor ons kabinet

Onderstaande tekst werd afgelopen zondag door Bram Rebergen uitgesproken tijdens een kerkdienst in 'De Open Hof'. Hij blijkt geschreven te zijn door Stef Bos. Ik vond het een mooie tekst voor ons kabinet...

Lees verder
24 april 2022

Team SP is compleet

Foto: SP Veenendaal

Nadat op 30 maart Jan Breur als raadslid voor de SP was geïnstalleerd, was op donderdag 21 april de installatie van de schaduwraadsleden. Voor de SP zouden Sietse van der Bij, Tilmann van de Loo en ondergetekende (Yolande de Meer) beëdigd worden.

Lees verder
7 februari 2022

Veense Raad

Foto: SP Veenendaal

Op zaterdag 5 februari

"Wat is de gemiddelde leeftijd van de huidige raad en verwachten jullie dat de gemiddelde leeftijd van de volgende raad hoger of lager zal zijn?"
Met deze vraag, die wij in de raad niet zullen horen, begon burgemeester Kats het kennismakingsspel, na een heel hartelijk welkomstwoord, de 'Veense Raad op zaterdag'.

Lees verder
18 maart 2021

Door de storm… door de regen…

Op maandag 15 maart hebben het afdelingsbestuur en de fractie van SP  afdeling Veenendaal Baukje Hiemstra en Toke van der Rovaart in het zonnetje gezet.

Lees verder
14 juni 2019

Inspraak op de kadernota

Foto: Jan Breur

Leden van de gemeenteraad,

In de Rijnpost van 15 mei las ik een uitnodiging om naar de discussie-bus te komen. 'Praat mee over de sociale toekomst van Veenendaal’. Een mooi initiatief.
Een vraag trof mij enorm: welke keuzes zou u maken'?
Ik kan geen keuzes meer maken.

Lees verder
11 februari 2019

Nooit in het wit...

Foto: ? / Yolande de Meer
PROTESTSONGS AFL. 5: Man in Black

Ik heb het nummer 'Man in Black' van Johnny Cash uitgekozen.

Lees verder
7 januari 2019

Sportgala 2019

Foto: Yolande de Meer

In een bomvolle Basiliek heeft Veenendaal bij het Sportgala zijn toppers geëerd. Samen met vele sporters en sportliefhebbers zag ik fantastische winnaars hun prijs op het podium in ontvangst nemen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier