h

Super Zaterdag in het Utrechtse Ondiep

21 februari 2016

Super Zaterdag in het Utrechtse Ondiep

Foto: Jan Breur

Afgelopen zaterdag, 20 februari, vond de eerste Super Zaterdag in de provincie Utrecht plaats in de wijk Ondiep van onze Provinciehoofdstad. Een leger van SP'ers uit de hele provincie trok de wijk in om te praten met de mensen. Namens SP Veenendaal waren Jan Breur en Toke van de Rovaart aanwezig...

Ook diverse prominenten waren van de partij. Onder wie de voltallige Statenfractie, Tweede-Kamerlid Nine Kooiman, oud-Tweede-Kamerlid Paulus Jansen (tegenwoordig wethouder in Utrecht) en Europarlementariër Anne-Marie Mineur.

De troep SP'ers trok Ondiep aan om mensen te vragen wat men van het idee van de Miljonairstax: een belastingverhoging van 1% op vermogens boven een miljoen en 2% op vermogens boven 2 miljoen. Dit zal de schatkist 4,2 miljard per jaar opleveren; wat leidde tot de tweede vraag die de Ondiepers werd voorgelegd: waar zou dit in geïnvesteerd moeten worden?

Foto: Jan Breur

Binnenkort meer hierover op deze site...

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Wordt vervolgd...

Foto: SP


Foto: SP Veenendaal

Reactie toevoegen

U bent hier