h

Blog Jan Breur

28 december 2007

Politicus van het jaar . . .

De Veenendaalse Krant heeft gepeild wie er politicus van het jaar is.

Lees verder
28 december 2007

kERSTBOODSCHAP hUUB oOSTERHUIS

De Kerst is misschien voorbij, maar zoals Charles Dickens ons leert in A Christmas Carol, moeten we kerst altijd in ons hart sluiten. Of, zoals Huub OOsterhuis zegt: het verhaal van kerst gebruiken als ijkpunt voor troost en solidariteit. Andere verhalen mogen ook!

Lees verder
18 december 2007

Kwaliteit en Wmo gaan niet samen

IntraZorg Plus wilde bewust geen offerte uitbrengen op de gemeentelijke aanbesteding voor de huishoudelijke hulpvraag. Dat heeft de onderneming uiteindelijk toch gedaan om de continu?teit van zorg voor de cli?nten in stand te kunnen houden. Maar dat het geen succesvolle offerte zou worden wist bestuurder Jan van der Wal (52) van te voren al.

Lees verder
14 december 2007

Stemverklaring bij het ontslag van dhr. Diepeveen

Hieronder de stemverklaring die ik heb afgelegd over het ontslag van Dhr. Diepeveen, voorzitter van de rekenkamercommissie. De SP stemde als enige tegen dit ontslag.

Lees verder
14 december 2007

Speech WMO

Hieronder de speech die ik gisteravond hield mbt de WMO. De voorstellen van de SP waren helaas aan dovemansoren besteed. Ze konden niet op steun rekenen.

Lees verder
6 december 2007

En waarom verlaten zij de SP?

Bepaalde maatschappelijke tendenzen, zoals onverdraagzaamheid, lijken soms niet te stuiten. Zelfs onze partij blijft niet altijd gevrijwaard van dergelijke fenomenen. De groei die de partij de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, heeft een hele keur aan mensen met zich meegebracht - waaronder mensen die achteraf gezien niet helemaal bij de SP blijken te passen.

Lees verder
29 november 2007

Nationale Feestdag voor Sinterklaas ?

Sinterklaas mag dan wel geen Bijbels personage zijn (zie HIER), hij is toch mateloos populair, en een stevig onderdeel van ons cultuurgoed. Belangrijk genoeg om er een nationale feestdag van te maken?

Lees verder
29 november 2007

Ho ho ho . . .

Belachelijk dat er mensen zijn die niet weten dat Sinterklaas de bisschop uit Myra was en de kerstman een van de drie koningen was.Wat een hoop dom volk loopt er nog steeds rond zeg.
Dirk Spaapen, Castelchiodato

Lees verder
28 november 2007

ondeweisfernieling 2

Vandaag in de Volkskrant een artikel over de onderzoekscommissie naar de rampen in het onderwijs. Bewijsstuk zoveel dat het nieuwe leren niet deugt. Lees gauw verder!

Lees verder
28 november 2007

Seks, clips en Rock 'n' Roll

In het Nederlands Dagblad was vanochtend te lezen dat ??n of andere professor onderzoek had gedaan naar de relatie tussen seks in videoclips en de seksuele moraal die jongeren erop nahouden. Uit het onderzoek blijkt, dat jongeren die videoclips op bijvoorbeeld MTV kijken, er een lagere seksuele moraal op nahouden dan jongeren die dit niet doen. Kortom: videoclips tasten seksmoraal aan. Maar klopt dit wel?

Lees verder

Pagina's

U bent hier