h

Blog Jan Breur

31 december 2008

Gefeliciteerd, Wim

Cees Sanders is dit jaar eens geen Veens politicus van het jaar geworden. Die eer ging nu naar zijn collega-wethouder Wim Van Maanen. En zonder iets af te doen aan de kwaliteiten van Deskundige Cees, is Recht-voor-z'n-raap Wim een uitstekende keuze.

Lees verder
22 december 2008

CSV (2)

Bekijk hier het amendement en de motie die zijn ingediend door de voltallige gemeenteraad met betrekking tot het CSV.

Lees verder
22 december 2008

CSV

Lees hier de speech van Frits Beckerman (PvdA), voorzitter van de Raadscommissie Welzijn, die hij hield in de Gemeenteraadsvergadering van 17 december. Hij sprak namens ALLE partijen.

Lees verder
19 december 2008

Renswou

Lees hier de speech die ik hield in de gemeenteraad m.b.t. het herindelingsontwerp 'Renswoude'.

Lees verder
19 december 2008

Olomouc

Lees hier de speech die ik woensdagavond voordroeg in de gemeenteraad, m.b.t. de Stedenband met Olomouc.

Lees verder
17 december 2008

Fijne Dagen?

'Fijne Dagen' is een wens die in de decembermaand vaak wordt uitgesproken. Maar hoe fijn zijn je dagen als je een geliefde bent verloren? Als je baan je is ontnomen? Of als je in onzekerheid leeft over de toekomst?

Lees verder
17 december 2008

Prostitutiesport...

Had ik niet maandag al kritiek geleverd op de lay-out van De Telegraaf? Vandaag hadden ze ook weer een leuke voorpagina!

Lees verder
15 december 2008

Gert

Gert Worst heeft ons niet verlaten. Hij blijft op tal van manieren actief in de fractie en het bestuur van de SP. Zijn voorzitterstaak is helaas niet meer door hem vol te houden, in verband met terugkerende lichamelijke klachten.

Lees verder
15 december 2008

Minder auto's

De kredietcrisis blijkt een goede kant te hebben. Behalve dan, dat dit een uitgelezen kans is om ons economische stelsel eens tegen het licht te houden - een kans die te weinig benut wordt. Nee, de kredietcrisis heeft nog een positief effect: minder files.

Lees verder
15 december 2008

Klink en Smalhout uit koers?

Vaak heb ik inhoudelijke kritiek op De Krant van Wakker Nederland, maar de lay-out van dit rechts-populistische sensatieblad laat ook behoorlijk wat te wensen over.

Lees verder

Pagina's

U bent hier