h

Blog Enna van Duinen

28 december 2018

Afscheid

Foto: Cor van Londen

D’r is ’n tied von komm’n
en d’r is ’n tied von goan
en die tied von goan
is nu gekomm’n.

Lees verder
14 september 2018

ICT-centrum van de regio...

Gister in de raadscommissie wat kritische kanttekeningen geplaatst bij het plan voor de werklocaties van RegioFoodValley voor Veenendaal . Voor ons speerpunt, ICT dreigen we niet voldoende aantrekkelijke kantoorruimtes te hebben/krijgen.
Hoe zorgen we, als Veenendaal dat we 'waar' voor ons geld krijgen uit deze regeling?

Lees verder
27 juni 2018

Wie betaalt de energietransitie?

De energietransitie is volgens deskundigen één van de grootste uitdagingen van de komende jaren. Er is een belangrijke rol voor gemeentes weggelegd. Namens SP Veenendaal ga ik voor u op de bres voor een eerlijke verdeling van de kosten en lasten die de energietransitie met zich meebrengt.
 
Lees verder
24 juni 2018

De fontein

Foto: AJ Breur

Door verschillende partijen, waaronder de SP is de laatste jaren aandacht gevraagd voor de verloederde fontein. Het lukt maar niet om de gemeente tot opknappen te bewegen. Dit tot groot verdriet van de kunstenaar, inmiddels weer in Veenendaal wonende Hedda Willem Buijs.
Sietse kwam met een simpel maar geniaal plan: Dan pakken wij de handschoen op! We kunnen niet restaureren, maar we kunnen wel opruimen en schoonmaken.

Lees verder
9 juni 2018

Zilveren tomaat

Foto: Jan Breur

Eind september 2017 ontving mijn SP maatje Erik de zilveren tomaat. Dat gebeurde voor het gemeentehuis. Ik was thuis met griep, maar helemaal ingepakt stond ik op mijn balkon en kon tussen de bomen door een glimp opvangen. Ik voelde me ver weg maar toch dichtbij. Erik ontving deze op 1 na hoogste SP onderscheiding voor alles wat voor de SP gedaan heeft.
(Je kan HIER terug lezen wat dat allemaal geweest is.)

Lees verder
26 april 2018

Een dag met een lach en een traan

Foto: Cor van Londen

Gisteravond ben ik samen met Ary Jan en Sietse beëdigd als schaduwraadslid voor de SP in Veenendaal. Het was een mooi moment. Samen met 24 andere schaduwraadsleden mochten we de eed of gelofte afleggen. 

Lees verder
23 april 2018

Leuze CLXIII

Back to Basics

Lees verder
12 april 2018

Een drukke doordeweekse dag

Foto: Enna van Duinen

Met enkele raadsleden van diverse partijen en onze burgermeester vertrokken we eind van de middag naar Utrecht. Op de agenda stond een markt met 60 stands van organisaties die actief zijn in de gemeente Utrecht. Organisator was de Vereniging Nederlandse gemeenten en de gasten waren (schaduw)raadsleden uit alle gemeentes.

Lees verder
9 april 2018

Leuze CLXII

BYE BYE facebook

Lees verder
4 april 2018

Leuze CLXI

Uithuilen en opnieuw beginnen

Lees verder

Pagina's

U bent hier