h

Blog Jan Breur

27 december 2009

Engelenburg Noord

Hieronder mijn speech in de gemeenteraad over Engelenburg Noord.

Lees verder
27 december 2009

Brandweer

Hieronder mijn speech in de gemeenteraad over de regionalisering van de brandweer.

Lees verder
10 december 2009

Henk Spaan is zelf goedkoop...

Het programma Studio Spaan, gepresenteerd door Henk Spaan was een erg leuk programma. Datzelfde geldt voor andere programma's die de goede man ooit gemaakt heeft. Een column in de weekkrant van Wegener is echter niet zijn pakkie an...

Lees verder
24 november 2009

Voor 50-plussers geen baan bij de overheid

De Telegraaf heeft nooit hoog in mijn achting gestaan, maar de laatste tijd laat ik me door die krant steeds vaker positief verrassen. En zelfs met de PvdA blijkt het nog niet helemaal hopeloos gesteld, getuige het volgende krantenartikel:

Lees verder
22 november 2009

Actie in Rotterdam: 'AOW 65 blijft 65.'

In Assen, Deventer, Eindhoven en Rotterdam werd er gisteren vanuit de FNV actie gevoerd. De Veenendaalse SP'er Nico van Ginkel was hierbij, in Rotterdam, aanwezig. Hieronder is zijn verhaal te lezen.

Lees verder
17 november 2009

De Kilometerheffing

Minister Eurlings gaat de kilometerheffing invoeren. Met een 'kastje', een GPS (Global Positioning System)-apparaat, gaat worden bekeken hoeveel kilometers je hebt gereden. Naar rato van het aantal gereden kilometers moet je belasting betalen - dit in ruil voor de wegenbelasting.

Lees verder
13 november 2009

MKB vreest kosten hogere AOW-leeftijd

Veel ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (mkb) zien de verhoging van de AOW-leeftijd van 65 naar 67 jaar met angst en beven tegemoet. Ze vrezen torenhoge kosten te moeten maken om werknemers langer in dienst te houden.

Lees verder
11 november 2009

Toespraak structuurvisie

Voorzitter,

Lees verder
11 november 2009

Toespraak Programmabegroting

Voorzitter,

Lees verder

Pagina's

U bent hier