h

Blog Toke van de Rovaart

21 december 2014

'Jan de Wind' en SP Veenendaal op Aller Erf


Dat de SP niet alleen maar met mooi weer buiten staat, is maar weer eens bewezen!

Lees verder
18 december 2014

Er is genoeg voor iedereen (V)

Afgelopen maandag bezocht ik een partijbijeenkomst  in het kader van de campagne 'Er is genoeg voor iedereen'. Een nuttige avond,druk bezocht door 75 gemeenten en hun leden uit het hele land om de nieuwe campagne een gezicht te geven!

Lees verder
15 december 2014

SP en de Vakbond

Foto: Baukje Hiemstra

Terwijl Baukje, Jan en Nico zaterdag bij de Bernard van Kreelpoort het gesprek aangingen met het winkelende publiek, stortte ik me in een bijeenkomst over de relatie tussen de SP en de vakbond. Een volle zaal met 300 personen, bovendien een erg interessant onderwerp.

Lees verder
11 november 2014

Jippie,Jippie jee? 8 november 2014

Zaterdag 8 november gingen Nico en ik op pad richting Den Haag. De eerste tegenvaller: De trein richting Utrecht ging niet, wegens werkzaamheden aan het spoor. Meevaller: er kwam een mooie reisbus, die ons vervoerde naar Utrecht Centraal. Aangekomen op het station werden we opgevangen door een lid van het team RED DE ZORG met de mededeling dat de bus van het FNV net weg was. Weer pech!

Lees verder
4 november 2014

Regioconferentie

Op zaterdag 1 november jl. werd in het partijgebouw “de Moed” in Amersfoort de Conferentie gehouden voor het goedkeuren van het verkiezingsprogramma voor de Provinciale Staten verkiezingen 2015-2019.

Op deze dag werd het verkiezingsprogramma en de Amendementen(wijzigingen) die door de gemeenten uit Utrecht ingediend waren samengesteld/goedgekeurd.

Lees verder
16 oktober 2014

Grip op Geld

Dinsdagavond  14 oktober...

Op uitnodiging van de FNV Bondgenoten, was de SP in de persoon van Baukje en mijzelf aanwezig bij een avond over “GRIP OP GELD”. In een zaal van Patrimonium Bouwvereniging waren ongeveer 40 mensen samen gekomen die belangstelling hadden voor dit onderwerp.

Lees verder
28 september 2014

Handtekeningen voor de zorg, iedereen loopt er warm voor!

Was ik vorige week zaterdag in het centrum om handtekeningen op te halen voor de zorg; deze keer stonden Nico en ondergetekende in het wijkcentrum Aller Erf. Een gezellige drukte en goed te behappen met z’n tweetjes.

Lees verder
17 september 2014

Red de zorg!!!

Onder een schitterende zon  gingen Nico en ondergetekende op pad om handtekeningen te verzamelen.
Onderwerp vandaag: Red de zorg.

Lees verder
13 september 2014

Verplicht verhuizen? Ik dacht het niet!!

Afgelopen maanden zijn er in heel  Nederland ansicht kaarten over het Verplicht Verhuizen van ouderen besteld, ingevuld door heel Nederland, opgestuurd naar een centraal adres,nl: het mooie gebouw “de Moed”van de SP in Amersfoort, waar deze kaarten verzameld werden, bij de 2e kamer werden ze in een grote kar gedeponeerd, verpakt in overgebleven posters van de Grote Aktie!

Hoe ik dit allemaal weet?
Enige tijd geleden kreeg ik een E-mail van iemand van de SP of ik bij de overhandiging van de kaarten wilde zijn. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd, en zo mocht ik met de trein naar Den Haag Centraal, via de Lange en Korte Poten  naar het Gebouw van de 2e kamer.

Lees verder
8 september 2014

Zomerfestival Franse Gat

Afgelopen zaterdag, 6 september, vond in het Franse Gat het Zomerfestival plaats. Het leek ons als SP een goed idee om hier acte de présence te geven. Om een lang verhaal kort te maken, er werd een kraam besteld, mensen voor het bemensen van de kraam en een boodschappenlijst gemaakt.

Lees verder

Pagina's

U bent hier