h

De grote IW4-enquete

IW4 is een bedrijf dat beschermde werkplekken biedt aan mensen met een WSW-indicatie. Ook biedt het kortdurige activeringstrajecten in het kader van reïntegratie, o.a. aan mensen met een WWB-uitkering (bijstand). Kort gezegd is IW4 een schakel naar werk voor mensen die op de één of andere manier een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

IW4 valt onder verantwoordelijkheid van de gemeente. Met de invoering van de participatiewet krijgt de gemeente een nog grotere rol op het gebied van werk en inkomen. En dus een nog zwaardere verantwoordelijkheid. Ook ten opzichte van IW4.

De SP voelt deze verantwoordelijkheid. Daarom willen we graag op de hoogte blijven van het reilen en zeilen bij IW4. Naast alle officiële rapportages, presentaties en stukken, horen we graag van de mensen op de werkvloer hoe zij hun werk ervaren. JUIST van hen.

Via deze enquete zijn meerdere vragenlijsten in te vullen. Sommigen zijn erg kort, anderen wat uitgebreider. Iedere vragenlijst heeft een ander thema. Met elke afzonderlijke vragenlijst hopen we een beeld te krijgen van hoe het is om te werken bij IW4. Met de combinatie van alle vragenlijsten hopen we een diep inzicht te krijgen.

Bent u werkzaam bij IW4 (als WSW-geïndiceerde òf als reïntegrant), en wilt u uw ervaringen en bevindingen met ons delen, vul dan een of meerdere vragenlijsten in. U kunt dit doen door op onderstaande links te klikken of desbetreffende vragenlijst te selecteren in de linker menubalk.
Indien er in de linker menubalk geen vragenlijsten over IW4 staan, keer dan terug naar deze pagina met de link https://veenendaal.sp.nl/de-grote-iw4-enquete.

Vragenlijsten:

Belangrijk: Alle vragenlijsten worden anoniem ingevuld. Met de antwoorden wordt zorgvuldig omgegaan.

Zie ook:

U bent hier