h

Een stukje arbeid

28 maart 2017

Een stukje arbeid

De verkiezingen zijn voorbij...

...Minister Schippers is klaar met verkennen en gaat deze week beginnen aan een formateurs-taak, om te kijken of VVD, CDA, D66 en GroenLinks met elkaar kunnen samenwerken in een nieuw kabinet!

De taak om stemmers naar de stembus te krijgen is voor ons voorbij; de mensen die zich in deze  campagne extra ingezet hebben zijn bedankt met een bloemetje (Rode Tulpen). Nu op naar de volgende verkiezingen, de lokale/gemeenteraadsverkiezingen!

Foto: Cor van Londen

Even op adem komen? Dat zit er niet echt in voor de SP! Eerst was daar de zaterdag na de verkiezingen het dank-je-wel-sponsje, en nu afgelopen zaterdag de Landelijke  Opschoondag, waar wij als SP aanwezig waren in het Franse Gat.

Er waren zo ongeveer 30 mensen aanwezig,die verwend werden met koffie/thee en ranja, uitleg werd gegeven, we werden met een hesje, grijper en een plastic afvalzak uitgerust en trokken daarna de wijk in, waar we met z’n allen aardig aan de slag zijn gegaan. Wat we zoal tegen kwamen? Dat varieerde van de blikjes, sigarettenpeuken snoepzakjes en papiertjes, lege bundels van de tabak, tot resten van het vuurwerk!

O ja, ook nog een brillenpoot!

Na 1½ uur ging het weer richting Plein Zuid, waar er heerlijke kleine zakjes friet werden uitgedeeld, er waren kleine hebbedingetjes voor de mensen die mee geholpen hadden, daarna was het nog gezellig napraten met de mensen van de organisatie o.a. Linda van Wijk, en de fotograaf in de persoon van Cor; zijn vrouw Ria stond garant voor de catering! Bedankt allemaal mensen, Veenendaal is weer een stukje schoner!

Foto: SP Veenendaal

Volgende week gaan we met z’n allen de volgende Wijk op de kaart te zetten, de Molenbrug, waar Nico woont. Daar hebben ze een actieve bewonerscomissie, die wel wat aandacht heeft verdiend! Ze hebben het voor elkaar gekregen om hun wijk een 30-km buurt te laten worden,een felicitatie waard!

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier