h

Blog Toke van de Rovaart

23 december 2019

Vredesmars; 21 december 2019

Foto: AJ Breur

’n Beetje een gure dag vandaag, maar droog! Om 12.30 uur bij C&A met Baukje en Suzanne nog even flyers uitdelen met daarop de uitnodiging om mee te lopen met de Vredesmars vandaag!

Lees verder
15 december 2019

Flitsaktie; december 2019!

Zaterdag 14 december, dag van het  24e Grote SP congres in Nieuwegein, waar 4 belangrijke heren (Jan, Sietse, Tilmann, Walter) naar toe gingen, gingen er ook nog een stelletje dames en één heer op stap met een flitsaktie, aangewakkerd door Renske Leijten in Pauw op de donderdagavond: Een doneeraktie voor de gedupeerden van de kinderopvangtoeslagaffaire.

Lees verder
30 november 2019

Waarom dan toch?

Foto: SP Veenendaal

Verslag van voorstelling "gas"

Door Toke van de Rovaart en Baukje Hiemstra

"Waarom dan toch?"
Zo eindigt het theaterstuk GAS van Jan Vos.
Het stuk vertelt het verhaal van hotel Boelens in Hoogezand Sappemeer gedurende de afgelopen 60 jaar. 

Lees verder
29 oktober 2019

Kaderscholing in de Veenderhoeve

Samenwerken voor een betere wereld

Kaderscholing, zaterdag 26 oktober 2019

Plaats: Veenendaal
Locatie: de Veenderhoeve
Wie: Sietse van der Bij (schaduwraadslid) en Toke van de Rovaart (organisatiesecretaris)
Wat: Een scholingsdag voor gevorderde leden
Hoeveel: 100 leden uit het hele land, van Limburg tot Den Helder, van Groningen tot Maastricht!

Lees verder
25 september 2019

50+ beurs 2019

Foto: Jean Rouwet

Ja hoor, daar was hij weer, een oproep om de stand op de 50+ beurs te bemensen, van de SP. Na stevig nadenken kon ik een dagje vrij maken voor de beurs! Het is een gezellig evenement in de Jaarbeurs in Utrecht, met stands/kramen uitstallingen gericht op de 50 plusser! Met een keuze die varieert van Reizen en vrije tijd, Gezondheid en Maatschappij en Cultureel! Wat zal er deze keer voor onderwerp behandeld worden?

Lees verder
28 juni 2019

Gilbertreis naar Antwerpen

Foto: Peter van de Rovaart

Niet bij koffie, cake & WMO

Helaas moest ik op zaterdag 22 juni mijn plicht bij 'Koffie, Cake & WMO' in Veenendaal  'verzaken'; ik mocht als vrijwilliger  mee met de 'Gilbertreis' naar Antwerpen! Absoluut geen straf, maar een fantastische dag samen met ScootmobielClub Veenendaal, vrijwilligers en mantelzorgers.

Lees verder
30 mei 2019

’n Onderonsje over het sociaal Domein

maandag 27 mei 2019

Onze collega’s van de PvdA hebben in het gebouw 'Onder Ons' een avond georganiseerd over het sociaal Domein met vele bekenden!
Bij binnenkomst werden we getrakteerd op koffie/thee met appelgebak (n.a.v. de overwinning van de PvdA in de Europese verkiezingen).

Lees verder
23 mei 2019

De laatste folders bezorgd

Dinsdag 21 mei, met nog een kleine 40 folders in de tas, wat sponzen met de tekst om a.s. donderdag 23 mei te gaan stemmen, toog ik naar de Hoofdstraat om deze nog even uit te delen. Nog steeds waren mensen die dachten dat ze woensdag mochten stemmen. Ik heb hen verteld waarom het nu op een donderdag is.

Lees verder
20 mei 2019

(Europese) campagnedag in het centrum

Foto: Jan Breur
18 mei 2019

Zaterdag morgen,10.00uur, de campagnekar staat klaar met 200 sponzen met tekst om de mensen op te roepen  om op 23 mei te gaan stemmen voor de  Europese verkiezingen! Verder nog een tas met materialen die evt. van pas kunnen komen zoals een bolletje touw, wat extra stiften en natuurlijk een emmertje met tomaatjes.
Baukje komt met de auto met de zwaardere spullen zoals de statafel en de SP Banner, die duidelijk maakt waar we staan! Zoals altijd bij de van Kreelpoort, met aan onze rechterkant de PvdA, Groen Links, Christen-Unie en de SGP.

Lees verder
11 mei 2019

Dag van de verpleging/verzorging 2019

Foto: Toke van de Rovaart

Vrijdagmorgen 10 mei 2019, een bewolkte dag, die al snel in een zonnige dag binnenshuis veranderde. Deze dag mocht ik namens onze SP een bezoekje brengen aan 3 verzorgingslocatie’s, te weten verzorgingshuis de Meent aan de Grote Beer, Boveneind aan de Prins Bernardlaan, en bij de Engelenburg aan de Kerkewijk.

Lees verder

Pagina's

U bent hier